Dívány Vakbarát Hírportál

Offline

Olaszosan lesz a legtökéletesebb a rántott cukkini

Olaszosan lesz a legtökéletesebb a rántott cukkini

A rántott cukkini hagyományos változatban is remek, de ha csak egy kis darab zöldséged van, turbózd fel sajttal és marinara szósszal, és tálald pirítós tetején, vagy egy nagy adag parmezános-vajas gnocchi közepén.

Szabó Eszter
2021. november 26.
Tedd különlegessé a gombás-spenótos csirkét

Tedd különlegessé a gombás-spenótos csirkét

Ha a végén mozzarellagolyókat is adsz ehhez a fokhagymás-spenótos fogáshoz, még finomabb lesz a mellé kínált házi tészta tetején. Ha a tésztának nem vagy a rajongója, süss mellé édesburgonyát, vagy tálald fűszeres rizzsel!

Szabó Eszter
2021. november 26.
Heti tunkolós: tejszínes őszi marharagu tökkel

Heti tunkolós: tejszínes őszi marharagu tökkel

Egy kicsit ázsiai hangulatban készült nálunk ez a fogás, ami annyira szokatlan, hogy a köreten nem is érdemes sokat gondolkodnod mellé. Tökéletesen elég hozzá egy adag naan, vagy épp párolt rizs.

Szabó Eszter
2021. november 23.
Lazac narancsos szósszal, parmezánbundában

Lazac narancsos szósszal, parmezánbundában

Azért szeretjük ezt a sült halas fogást, mert ha itt vendéget várunk, akkor is nagyon finom, mint ahogy hétköznapi vacsoraként és az ünnepi asztal közepén is remekül megállja a helyét. Az pedig, hogy ennyire gyorsan elkészül még egy hatalmas érv mellette.

Szabó Eszter
2021. november 22.

Rovatok