Arra kértük Márkot, pakoljon ki a táskájából 5 dolgot, ami a keze ügyébe akad.
Lesz itt program bőséggel. Ajánlunk is gyorsan hármat.
A mákos guba és az őszi almák nemcsak külön-külön isteniek, de együtt is nagyon finom lesz a végeredmény. Ha még ennél is finomabbat szeretnél, keverj el mascarponét mézzel, tojáslikőrrel és ezt a remek krémet kanalazd a két rétegközé.
Az édes és a sós keveréke egyszerűen tökéletes ebben a remek reggeli fogásban, amire hedonista változatban egy kis adag juharszirup is kerüljön.
Ha olyan desszertet szeretnél, ami mindenkinek ismerős, mégis izgalmas és különleges, ezt a remek, kekszes, krémes és gyümölcsös verziót érdemes kipróbálnod.
Ennél sem sok egyszerűbb fogás van, ráadásul a húsételek között még egészséges is. Dobj össze mellé egy adag zöldfűszeres bulgurt, vagy tálald egyszerűen egy kovászolt kenyérrel.
A stylist Indexen futó Konyhanyelven című műsor kulisszája valójában Lakatos otthona. Ide kukucskáltunk most be a házigazda beleegyezésével.
Ha te is szereted azokat a desszerteket, amiket szinte csak egy pohárba vagy tálba kell dobálnod, böngészd át e heti válogatásunkat!
Desszert, leves és köret is lehet belőle.
És akkor most tessék nagy levegőt venni!
Egy finom és egyszerű leves arra az esetre, ha a hagyományos húslevessel szünetelnél egy keveset. Ezek a húsgombócok hagyományos borsólevesben és krémlevesekben is remekül működnek.
A legjobb, ha elkészítés után hagyod egy percet állni, és a sajttal kezded a feltétek sorát. Így az remekül megolvad majd a tetején, és nagyon jól illik a hideg tejföl alá.
Testvére, Lana Wood könyvet írt a nyomozásról, és arról is, hogy Kirk Douglas szexuálisan bántalmazta a még tinédzser Natalie-t.
Ropogós és isteni lesz a végeredmény, főleg akkor, ha egy pár órára előtte egy szójaszószos-barna cukros, enyhén csilis marinádba teszed a szeleteket. Az édeskés-különleges hús tetején a ropogós kukoricapehely tényleg új szintre emeli a kedvencedet.
Nemcsak az irodalomkedvelők, de a kalandozók számára is érdekes lehet.
Előtte és utána fotók, átalakító műsorok, csodát tevő stylingbravúrok. Humbug, vagy a világ nyolcadik csodája?
Készítheted pirospaprikával és köménnyel, lehet a tökmag olaszos, ha pedig szereted a csípőset, római köménnyel és csilivel ízesítsd.
Ha egy kisebb szelet kovásszal készült kenyér is akad, azzal érdemes fogyasztanod ezt a remek, magyaros fogást. Ha nem kockáztatnál, és olyasvalamit készítenél, amit mindenki szeret, ez a recept lesz a legjobb választás.
Ha éppen nincs otthon kolbász, fogj egy tálca darált húst, ízesítsd magyarosan vagy épp olaszosan, és készítsd azzal ezt a klasszikust!
Ha találsz a nagyáruházakban fejes salátát, ki ne hagyd mellőle az ecetes változatot egy nagy kanál tejföllel a tetején. Ha abból épp nincs a polcokon, akkor savanyított zöldségekkel érdemes tálalnod. A cékla és az uborka is remekül működik mellette.
50 évvel a forgatás után elég sok mocskos kis titok kerül elő a Farm, ahol élünk kulisszái mögül.
Nincs mit ünnepelni decemberig? Dehogynem!
A Vad Magyarország rendezőjének új filmje egy vadlócsikó felnövéstörténetét meséli el a hortobágyi pusztán.
Lényegében csirke egy remek húsos-fehérboros szósszal, amit elkészíteni is nagyon egyszerű.
A pofi végeredményhez kockázd fel apróra a tököt, fűszerezd, süsd meg egy kis vajban, adj hozzá hámozott narancsot, és így készítsd el a ragut. Okos és időtakarékos verzióban pedig egy kevés narancslekvárt melegíts össze vajjal, tökpürével, és másodpercek alatt meglesz ugyanaz az élmény.