Dívány Vakbarát Hírportál

Sharon Stone a végzet kortalan asszonya

2012. március 6., kedd 14:04

Az 53 éves színésznő és a még mindig szexi Cindy Crawford a French Revue de Modes címlapján pózol kortalan szexistennőnek sminkelve, a magazin tizedik születésnapja alkalmából.

Két veterán szexszimbólumot tett címlapjára a tizedik születésnapját ünneplő French Revue de Modes. A francia divatmagazin tavaszi-nyári dupla borítóján Cindy Crawford és Sharon Stone pózol a különleges fekete-fehér képeken.

Sharon Stone és Cindy Crawford
Sharon Stone és Cindy Crawford

A saját szépségtermékeket forgalmazó szupermodellt és az 53 éves, mindig kihívó színésznőt, a neves francia fényképész, Thierry Le Goués örökítette meg. Goués már 1986 óta divatfotózással foglalkozik, készített már címlapot a Harper's Bazaarnak és a Vogue-nak is, olyan divatházak kampányképeit fotózta, mint a Levi's, az Yves Saint Laurent vagy a Moschino.

A hollywoodi csillogás témakörét végigjáró sorozat stylistja Marcel Rocha volt, aki az egykori Pepsi reklámarcon nem sokat változtatott, viszont Sharon Stone alig felismerhető a fekete parókában, erős sminkben.

Stone bevállalós képei érthetőek, áprilisban kezdi forgatni az Amerikai história X rendezőjével, Tony Kaye-jel legújabb erotikus thrillerét – írja a Vulture.com. Crawford kitárulkozásán sem kell meglepődni, a szupermodell ugyanis még mindig folyamatosan dolgozik, tehát nem árt neki a hírverés.

Ki a jobb?

  • Crawford sokkal jobb 173
  • Stone tetszik 116

A magazin werkfilmeket is készített a hírességek fotózásáról, és bár mind a képeknek, mind a videóknak kevés köze van a tavaszi-nyári szezonhoz, elég ütősre sikerültek, azt meg kell hagyni. Önnek melyik változat tetszik jobban? A kamionok között flangáló Crawford, vagy a rendőrök előtt pisztollyal hadonászó Stone?

Rovatok