A gabonarost nagyobb védelmet nyújt a vastagbél- és a végbélrák ellen, mint a zöldségekben és a gyümölcsökben lévő rost.
Hallottál már a testpozitivitásról? És arról, hogy ez pontosan mit is jelent? Megkérdeztük egy stílustanácsadót, hogyan viszonyulunk testképünkhöz.
Egy kutatás alapján a táplálékkiegészítő hatására 60 százalékkal kisebb valószínűséggel alakulnak ki a Covid tünetei.
Nem mind arany, ami fénylik, és nem minden egészséges, amit annak hiszünk.
Gondolkoztál már azon, hogy káros lehet-e az egészségedre, ha vízköves vizet iszol? Itt a válasz a kérdésre.
Egy új felfedezés szerint a baktériumok agy nélkül is képesek emlékezni. Ez a felismerés a gyógyítást és a gyógyszeres kezelést is forradalmasíthatja.
Nemcsak a szívnek, de az agynak és a memóriának is jót tesz.
Bár a gyomrunk egy rugalmas, erős és izmos szervünk, ha nem tartunk mértéket, a túl sok evés komoly egészségügyi problémákhoz vezethet.
Ez a fürdőszobai szépészeti eszköz bizony fertőzés forrása is lehet.
Vitaminokban és antioxidánsokban kifejezetten gazdag, megenni mégis nagyon veszélyes ezt az élelmiszert.
Éreztél már olyat, hogy az étel elfogyasztása után jobban esik a kanapéra zuhanni, mint sétálni indulni? A kajakóma nem csak egy illúzió!
Az ókori görögök és rómaiak csodanövényét két évezreden keresztül kihaltnak hitték.
Nem csupán az számít, hogy mit eszünk, hanem ugyanilyen fontos az is, hogy mikor ebédelünk.
A krumpli hosszú idők óta a diéták feketelistáján szerepel, pedig előnyeit tekintve érdemes újragondolni szerepét az étkezésünkben.
Az édesség utáni sóvárgás könnyen leküzdhető, ha tudjuk, pontosan mire van szüksége a szervezetünknek.
Olcsósága miatt ezt a régi magyart ételt a szegények eledelének tartották, de kár lebecsülni, mivel nagyon egészséges.
A kutatók felfedezték, hogyan működik a memóriánk, és mi az oka annak, ha bizonyos dolgokat elfelejtünk.
Amiről eddig nem gondolták, bebizonyosodott, hogy mértékkel fogyasztva fokozhatja a daganatellenes immunválaszt.
Milyen betegségek kezelésére alkalmasak a természetes antibiotikumok, és mennyire hatásosak?
A genetikán is múlik, hogy milyen hosszú életet élünk. Ám az öröklött tulajdonságainkat is befolyásolhatjuk, ha ismerjük a szervezetünk működését.
Akár malac-, akár tyúkhúsból fő ez a jellegzetesen téli nemzeti ételünk, mértékkel kívül-belül jót tesz a szervezetünknek.
Lehet, hogy még nem is hallottál róla, pedig kötelező pótolni a szervezetben, mert az ételekből általában nem jutunk elegendő mennyiséghez belőle.
Számtalan élelmiszer növelheti a migrénes fájdalmakat, mutatjuk, mit érdemes a tányéron hagyni, ha hasogat a fejünk.
Télálló, mindenütt megtermő, olcsó és méltatlanul mellőzött őshonos növényünk a téli lakomák kiváló kiegészítője lehet.
A teszt az aktív életet élők egyik kedvelt étrend-kiegészítőjét vette górcső alá.