Nagyon látványos és szupergyorsan elkészíthető recept, amit akár hétvégén, akár az ünnepek valahanyadik napján is összedobhatsz. Ha lila színű burgonyából csinálsz mellé pürét vagy hercegnőburgonyát, nem dolgozol vele többet, mégis egy fenszi, különleges fogásnak tűnik majd a tányéron.
Kvízünkből megtudhatod.
Mindenki megfizet a bűneiért. Mindenki.
Te fel szoktad fedezni a magyar helyszíneket a hollywoodi filmekben?
Akkor most borító alapján ítéljük meg a könyveket, vagy sem?
A tökéletes végeredményhez nem elég összedobni a kulimászt, ismerni kell a titkos összetevőt is.
Egy falat Mennyország - ez a fantázianeve az év szaloncukrának
Egy kicsit ázsiai hangulatban készült nálunk ez a fogás, ami annyira szokatlan, hogy a köreten nem is érdemes sokat gondolkodnod mellé. Tökéletesen elég hozzá egy adag naan, vagy épp párolt rizs.
Miért ne dobhatnál össze hétköznap este egy remek lazackrémet?
Meglepetések Budapesten.
Ő lenne a kilencedik színész, aki az MI6 titkosügynökét játssza.
Azért szeretjük ezt a sült halas fogást, mert ha itt vendéget várunk, akkor is nagyon finom, mint ahogy hétköznapi vacsoraként és az ünnepi asztal közepén is remekül megállja a helyét. Az pedig, hogy ennyire gyorsan elkészül még egy hatalmas érv mellette.
Próbáld ki tökkel, gesztenyével mézeskalácsfűszerekkel és étcsokoládésan is!
Így lesz az egészséges fogásból téli hangulatú remekmű.
Tedd próbára magad!
A milánói borda egy kicsit fúziós elegye az olasz konyhának és annak a magyar alapvetésnek, hogy rántott hús nélkül az ebéd meg sem történt.
Az sem baj, ha marad belőle másnapra, mert ez a leves akár másnaposan is tökéletes.
Palacsintából tényleg soha nem elég, így arra gondoltunk, összedobunk egy téli hangulatú, gesztenyés-narancsosat, és nem bántuk meg.
Lusta és kezdő szakácsok, figyelem!
Te mennyire tudod megkülönböztetni ezeket a neveket?
Egy jó forraltbor-recept mindig hasznos, ha van kéznél, akár egy-egy házibuliról van szó, akár a hétvégét dobnád fel egy adaggal.
Amióta igazán finom cukormentes mogyorókrémeket is lehet kapni, mi még szívesebben vállaljuk be a muffinok, kalácsok és palacsinták tetején.
A ropogós, fokhagymás morzsa remekül feldobja ezt az egyszerű fogást.
Legyen akár vörös hús, hal, vagy szárnyas, ez a klassz köret remekül kíséri majd úgy a fokhagymás tarját, mint a joghurtos csirkemellet. Ha pedig túl nagy adag készült belőle, krémesítsd egy mixerben és rétegezd egy nagy adag vaníliás mascarponekrémmel egy desszertpohárban. Tökéletes lesz másnap az ebéd után.
Tanuld meg a borsdót elkészíteni, mert nemcsak ez a fogás lesz vele finomabb, de az aranygaluska, a mákos- és diós guba, de még a palacsintatorták is.