
Sokan tapasztalják, hogy a mobiljuk egy idő után egyszerűen nem hajlandó töltődni. Mutatjuk, mi okozza a problémát, és mi lehet a megoldás.
Van ebben a sajtban valami, amiről kevesen tudnak: a parmezán sötét kis titka.
Az egyiptomiak kedvenc eledele, a hummusz az egyik legegészségesebb növényi alapú tápanyagforrás.
A szem nem csak a lélek tükre: kutatások szerint a szemszínből következtetni lehet egyes betegségek kialakulásának esélyére.
A Kojak nyomozó legendás alakja által ihletett nyalóka a mai napig megtalálható a boltokban.
Aggodalomra semmi ok! Nincs az az elsózott leves, ami a megfelelő trükkökkel ne lenne menthető.
A vécé dugulása a legtöbb esetben házilag is megszüntethető. Igen, akár pumpa nélkül is!
Ne kövesd el ezeket a hibákat a téli autózás során, mert költséges javítások lehetnek belőle!
Erika néni nem volt hajlandó beállni a sorba: 70 évesen kapta élete első okostelefonját, ma már bevásárláskor is azzal fizet.
Hol érdemes tárolni a fokhagymát, a hűtőben, a pincében vagy a kamrában? Mutatjuk, mi a legjobb megoldás.
Egyesek szerint az üveget nem szabad a fagyasztóba tenni, mert könnyen szétrepedhet. Most megtudhatod, tényleg így van-e.
Te is imádod pattogtatni a buborékfóliát? Nem vagy vele egyedül! De ennél azért többre is használhatod!
Feltalálója eredetileg valami egészen másnak szánta a robbanós cukorkát.
Ne tévesszen meg légies külsejük, a felhők meglepően nehezek lehetnek.
Mostanság egyre gyakrabban felvetődik a kérdés: hogyan lehet minél eredményesebben takarékoskodni bevásárlásnál? Ehhez adunk néhány hasznos ötletet.
Te is a mikrót használod a teakészítéshez? Akkor ne csodálkozz, hogy a teádnak nincs semmi íze!
Mennyi ideig szabad felhasználni a maradékokat? És mire kell figyelni újramelegítésük során? Segítünk, hogy ne tedd kockára az egészséged.
Miért éppen egy medve köszön vissza rajta, és mi adja a kockasajt utánozhatatlan ízét?
Meglepő előnyökhöz juthatsz, ha szórólapok helyett applikációból informálódsz.
Ha idősebb korodra nem akarsz elbutulni, nincs vesztegetni való időd: ezeknek a gyakorlatoknak valamelyikét mindennap végezd el!
Ha kicsit jobban odafigyelsz a főzésnél, már néhány apró változtatással is rengeteg energiát spórolhatsz.
A klasszikus retró édesség a 19. századból származik, népszerűségét pedig jól mutatja, hogy még Japánban is akadnak rajongói.
Az hírlik a kiskanálról, hogy a nyitott pezsgősüvegbe helyezve segít megőrizni az ital buborékosságát: de vajon mit szól ehhez a tudomány?
Gyakran tapasztalod, hogy rosszul ég le a gyertya, ezért egy vastag viaszréteg marad a szélei körül? Itt a megoldás!
Leteszteltünk egy halom zselés szaloncukrot, hogy neked már ne kelljen kísérletezned.