Dívány Vakbarát Hírportál

A Halloweent is szexszel adják el - dögös jelmezek, amelyek inkább viccesek

2011. október 22., szombat 18:56

A Halloween egy ideje már nem csak a csokit és cukrot vadászó gyerekek terepe, ilyenkor a felnőttek is szívesen bújnak ijesztő jelmezekbe. A Kaboodle.com néhány igazán kihívó darabbal melegít október 31-re, némelyikhez erős idegek szükségeltetnek.

A szexi Halloween-jelmezek népszerűsége igencsak megugrott az utóbbi 5 évben – állítja a Kaboodle.com. Az ünnephez, ami korábban leginkább a cuki, csokit kunyeráló gyerekekről szólt, mostanra a legkülönbözőbb korú nők is kedvet kaptak: ilyenkor előszeretettel bújnak hiányos öltözetbe és vetik bele magukat az éjszakába. A divatblog néhány igencsak sajátos kosztümmel érzékelteti, hogy etéren is mennyire át lehet esni a ló túloldalára.

Szexi Csubakka és Darth Vader

Azt még megértenénk, ha valaki Leia hercegnő szexi rabszerelését öltené magára egy Halloween-partira, azt viszont már nehezebb felfogni, hogy Csubakkában és Darth Vaderben mi a szexi. Nagyjából semmi. Ez a két jelmez viszont megkísérli a lehetetlent, ötletesen kombinálja a szőrt és a fekete lakkot.

Tini nindzsa teknőcök

Sok szexibb dolgot el tudunk képzelni 4 embernagyságú, csatornában élő mutáns teknősnél. De úgy fest, ezeknek a szereléseknek a tervezői nem értenek egyet.

Szexi filmes gyilkosok

Ha azt hittük volna, hogy ennél már nincs lejjebb, elég egy pillantást vetni a Péntek 13 sorozatgyilkosáról, Jason Voorhees-ről mintázott jelmezre. Ha választanunk kellene, akkor már inkább a Freddy Krueger-szerelés, ahol remekül megoldották, hogy a jellegzetes csíkos póló szexi, középen kiszakított ruhává alakuljon.

Szezám utca szexi verzióban

Vannak dolgok, amelyekre ráfér némi turbó, a Szezám utca viszont nagyon nem az a kategória, ami igényelné, hogy szexi verziót készítsenek belőle. Bár a többi, eddig bemutatott szereléshez képest ezek még szolidnak számítanak, minket nem győztek meg.

Szexi elmebeteg

A Kaboodle.com ennek a darabnak adná a legrosszabb ízlésre valló jelmez díját. Azzal egyet tudunk érteni, hogy a mentális betegségben semmi vonzó nincs, az elmebetegség szexualizálása pedig végképp nem egy jó irány. Perverzek előnyben.

Címlapfotó: Victoria's Secret

Rovatok