Dívány Vakbarát Hírportál

Ez az anyuka elég komolyan veszi a gyerek ellenőrzését

„Most ugorj a hátára, és küldj még egy szelfit!”

Nem tudni, pontosan mivel érte el a 18 éves Kaelyn, hogy anyukájából egyszemélyes rendőrállam váljon, mindenesetre úgy tűnik, jelenleg nem nagyon találkozhat a barátnőjével rendszeres, képi bizonyítékokkal kísért bejelentkezések nélkül, kapcsolattartójának állandóan tudnia kell ugyanis, merre jár a 18 éves.

A barátnője hátára amúgy azért kellett felugrania Kaelynnek, mert állítólag bevett szokás a szigorúbb felmenőkkel rendelkező gyerekek esetében jó előre betankolni legális, a szülőkkel megbeszéltekn társaságnak megfelelő közös szelfikből, amiket aztán egy-egy szétcsúszott estén is bátran el lehet küldeni az ideges ősöknek.

Magyarul: hogyan szűrhetőek ki az olyan esetek, hogy csak mondja a gyerek, hogy a barátnőjénél van, és olyan képet küld, amit már korábban elkészítettek? Kaelyn édesanyja nem bízza a véletlenre, újabb, és újabb feladatokat ad a két lánynak. "Most kapcsoljátok fel a lámpát a szobában!" "Most állj a háta mögé!" "Hüvelykujjak fölfelé!"

Mondjuk ennyi erővel akár nyugodtan kérhetne egy Facebook Messengeres live locationt is a gyerektől.

Magnum, P.I.

A valóság úgy tűnik egyébként ebben az esetben korántsem ennyire horrorisztikus, Kaelyn és anyukája ugyanis saját bevallásuk szerint viccből csinálják a dolgot, és találnak ki abszurdabbnál abszurdabb módszereket a lány helyadatainak megerősítésére. A gyakorlat mindenesetre sokaknak ismerős lehetett, Kaelyn Twitter posztjára ugyanis rengeteg hasonló tapasztalatokkal rendelkező fiatal és anyuka válaszolt a saját élményeikkel.

Bár ahogy azt egy másik lány, Jordan példája is mutatja, úgy tűnik nem mindenki volt kapható a viccelődve nyomon követésre. A képaláírás szerint: "kipróbáltam a lányommal. Ezt küldte."

A kamaszok pszichológiája egyébként Jordan, a második lány pártján áll ebben a kérdésben, a folyamatos gyanakvó ellenőrzéstől nem lesz megbízhatóbb a gyerek.

Oszd meg másokkal is!

Rovatok